σελφ σερβις - Gillette Body: Ξυριστική Μηχανή Φτιαγμένη για το Ανδρικό Σώμα

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Gillette Body: Ξυριστική Μηχανή Φτιαγμένη για το Ανδρικό Σώμα

29 Μαΐου 2015 | 11:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Η Gillette παρουσιάζει την πρώτη ξυριστική μηχανή της που δημιουργήθηκε ειδικά για το ανδρικό σώμα, τη Gillette Body. Η επιδερμίδα του ανδρικού σώματος είναι πράγματι πιο ξηρή και πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα του προσώπου, κάνοντας πιο δύσκολη την πλοήγηση στο ανάγλυφο έδαφος του ανδρικού σώματος για ένα άνετο ξύρισμα.

Το Gillette Body έρχεται να βοηθήσει τους άνδρες σε αυτή την πολύπλοκη διαδικασία, συνδυάζοντας μοναδικά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Gillette για εφαρμογή σε όλα τα σημεία του ανδρικού σώματος. Τα βασικά χαρακτηριστικά της ξυριστικής μηχανής Gillette Body είναι: Στρογγυλεμένη κεφαλή, που γλιστρά άνετα στις καμπύλες του σώματος, ακόμη και στα δύσκολα σημεία, λιπαντικές ταινίες, για να γλιστρά εύκολα, 3 λεπίδες PowerGlide, για άνεση και ευελιξία, ακόμη και στις πιο σημαντικές περιοχές του αντρικού σώματος και αντι-ολισθητική λαβή, για τέλειο έλεγχο, ακόμη και στο ντους. Η μηχανή είναι διαθέσιμη σε σύστημα με ανταλλακτικές λεπίδες, αλλά και ξυραφάκια μιας χρήσης. Τα συμπληρωματικά προϊόντα περιλαμβάνουν ανταλλακτικές λεπίδες (πακέτα ανταλλακτικών 4 λεπίδων).

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION