σελφ σερβις - Οι νέες προτάσεις του Syoss για το 2015

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Οι νέες προτάσεις του Syoss για το 2015

28 Μαΐου 2015 | 13:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Το Syoss παρουσιάζει τις ανανεωμένες σειρές Syoss Color Luminance & Protect και Syoss Repair Therapy, αλλά και τις νέες σειρές περιποίησης μαλλιών Syoss Renew 7 και styling Syoss Color Protect.

Η σειρά Syoss Color Luminance & Protect ανανεώνεται, με τη φόρμουλα Salon Inspired Color-Lamination και προτείνεται για την προστασία των βαμμένων μαλλιών και του χρώματος. Περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης. Η Syoss Repair Therapy, με πρωτοποριακή σύνθεση από Micro-Repair-Peptides, επανορθώνει τις φθορές και μειώνει το σπάσιμο έως και 90%, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόβλεψη μελλοντικών φθορών στα μαλλιά. Περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης .

Η σειρά Syoss Renew 7, με τη φόρμουλα Serin-Protein, αποτελεί την ιδανική σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά ή μαλλιά με ψαλίδα και περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης. Η σειρά styling Syoss Color Protect, με το Salon Control-System και φίλτρα UV, υπόσχεται έξτρα δυνατό κράτημα στα βαμμένα μαλλιά και διάρκεια έως και 48 ώρες. Aποτελείται από hair spray και mousse.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION