σελφ σερβις - Lidl: Έμπρακτη στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Lidl: Έμπρακτη στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Lidl Hellas από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, πρόσφερε 2 ευρώ υπέρ των σκοπών του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδικότερα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 120.000 ευρώ, πρόκειται να αναβαθμίσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στις εγκαταστάσεις του (Νέα Μάκρη), για την παροχή άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας.

Η Lidl από το 2015 διαθέτει για τους σκοπούς του οργανισμού εταιρικό ακίνητο, ενώ καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του εν λόγω Κέντρου Στήριξης. Οι σχετικές δαπάνες της υπερβαίνουν τις 450.000 ευρώ μέχρι σήμερα. Σημειώνεται, επίσης, ότι έχει παραχωρήσει στο οργανισμό δύο επαγγελματικά οχήματά της, τα οποία αναλαμβάνουν καθημερινά την κάλυψη των αναγκών όλων των παραρτημάτων του στο Νομό Αττικής και τη Βόρεια Ελλάδα, με προϊόντα από τα καταστήματά της.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION