σελφ σερβις - Lidl: Έμπρακτη στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Lidl: Έμπρακτη στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Lidl Hellas από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, πρόσφερε 2 ευρώ υπέρ των σκοπών του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδικότερα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 120.000 ευρώ, πρόκειται να αναβαθμίσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στις εγκαταστάσεις του (Νέα Μάκρη), για την παροχή άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας.

Η Lidl από το 2015 διαθέτει για τους σκοπούς του οργανισμού εταιρικό ακίνητο, ενώ καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του εν λόγω Κέντρου Στήριξης. Οι σχετικές δαπάνες της υπερβαίνουν τις 450.000 ευρώ μέχρι σήμερα. Σημειώνεται, επίσης, ότι έχει παραχωρήσει στο οργανισμό δύο επαγγελματικά οχήματά της, τα οποία αναλαμβάνουν καθημερινά την κάλυψη των αναγκών όλων των παραρτημάτων του στο Νομό Αττικής και τη Βόρεια Ελλάδα, με προϊόντα από τα καταστήματά της.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION