σελφ σερβις - Αθλητικά είδη επαγγελματικών ομίλων

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Αθλητικά είδη επαγγελματικών ομίλων

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:34 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Μια ενδιαφέρουσα συμφωνία μακροπρόθεσμης συνεργασίας υπέγραψε πρόσφατα η Walmart με το brand λιανεμπορίου αθλητικών ειδών Fanatics.

Η συμφωνία αφορά στην πώληση προϊόντων του Fan Shop by Fanatics, ενός νέου concept καταστήματος που παρουσιάστηκε πρόσφατα από την αλυσίδα αθλητικών, μέσω της online πλατφόρμας της Walmart. To Fan Shop by Fanatics θα προσφέρει στους online επισκέπτες μια σειρά προϊόντων σημαντικών επαγγελματικών αθλητικών ομίλων, όπως οι NFL, NBA, MLB, NASCAR και MLS.

Παράλληλα, θα διαθέτει κωδικούς των Nike, New Era, Majestic, αλλά και προϊόντα της αλυσίδας (Fanatics). Όπως δήλωσε ο eCommerce sports and fitness general manager της Walmart, Eric O’Toole, το Walmart.com προσφέρει πάνω από 75 εκατ. είδη. Καθώς ο όμιλος αυξάνει συνεχώς τη γκάμα του, έχει αποφασίσει να την εμπλουτίσει και με εξειδικευμένα προϊόντα, που είναι δυσεύρετα.

Πρόσφατα, η Walmart επέκτεινε το δίκτυο της online δραστηριότητάς της στον τομέα των ταχυκίνητων προϊόντων, με την προσθήκη νέων συνεργασιών που αφορούν σε εταιρείες διανομής, όπως οι Point Pickup, Skipcart, AxleHire και Roadie. Οι συγκεκριμένες συμφωνίες θα υποστηρίζουν την παράδοση των προϊόντων σε περιοχές του μετρό, σε τέσσερις Πολιτείες.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION