σελφ σερβις - Αθλητικά είδη επαγγελματικών ομίλων

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Αθλητικά είδη επαγγελματικών ομίλων

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:34 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Μια ενδιαφέρουσα συμφωνία μακροπρόθεσμης συνεργασίας υπέγραψε πρόσφατα η Walmart με το brand λιανεμπορίου αθλητικών ειδών Fanatics.

Η συμφωνία αφορά στην πώληση προϊόντων του Fan Shop by Fanatics, ενός νέου concept καταστήματος που παρουσιάστηκε πρόσφατα από την αλυσίδα αθλητικών, μέσω της online πλατφόρμας της Walmart. To Fan Shop by Fanatics θα προσφέρει στους online επισκέπτες μια σειρά προϊόντων σημαντικών επαγγελματικών αθλητικών ομίλων, όπως οι NFL, NBA, MLB, NASCAR και MLS.

Παράλληλα, θα διαθέτει κωδικούς των Nike, New Era, Majestic, αλλά και προϊόντα της αλυσίδας (Fanatics). Όπως δήλωσε ο eCommerce sports and fitness general manager της Walmart, Eric O’Toole, το Walmart.com προσφέρει πάνω από 75 εκατ. είδη. Καθώς ο όμιλος αυξάνει συνεχώς τη γκάμα του, έχει αποφασίσει να την εμπλουτίσει και με εξειδικευμένα προϊόντα, που είναι δυσεύρετα.

Πρόσφατα, η Walmart επέκτεινε το δίκτυο της online δραστηριότητάς της στον τομέα των ταχυκίνητων προϊόντων, με την προσθήκη νέων συνεργασιών που αφορούν σε εταιρείες διανομής, όπως οι Point Pickup, Skipcart, AxleHire και Roadie. Οι συγκεκριμένες συμφωνίες θα υποστηρίζουν την παράδοση των προϊόντων σε περιοχές του μετρό, σε τέσσερις Πολιτείες.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION