σελφ σερβις - Επέκταση των έτοιμων γευμάτων της Kroger

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επέκταση των έτοιμων γευμάτων της Kroger

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:39 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Στη διάθεση των κιτ γευμάτων Home Chef Express, μέσω 500 επιπλέον καταστημάτων της προχωρεί η αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Kroger.

Παράλληλα, η αλυσίδα λάνσαρε ένα νέο κιτ έτοιμου γεύματος ειδικά για τις online παραγγελίες μέσω του homechef.com. Με την ονομασία Customize It, το νέο προϊόν επιτρέπει στους καταναλωτές να αλλάζουν και να αναβαθμίζουν τα συστατικά της εκάστοτε συνταγής, ώστε να δημιουργήσουν το γεύμα της επιλογής τους.

Οι καταναλωτές έχουν ήδη στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές, όπως οι προτάσεις για γεύμα με συστατικά που δεν χρειάζονται μαγείρεμα και έχουν χρόνο προετοιμασίας 5 λεπτά, αλλά και smoothies. Το Home Chef αποτελεί μια πρόσφατη σχετικά εξαγορά της Kroger.

Πρόκειται για την πλατφόρμα παραγγελιών έτοιμων γευμάτων, καθώς και συστατικών για έτοιμα γεύματα, με μενού που ανανεώνονται ανά εβδομάδα. Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε έναντι 200 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιούνιο και η Kroger προχώρησε άμεσα στην ενσωμάτωση του Home Chef, αξιοποιώντας το, όπως δηλώνει, στο πλαίσιο της προσφοράς όλο και ελκυστικότερων υπηρεσιών στους πελάτες της, στον τομέα του φαγητού, τόσο στο φυσικό δίκτυο όσο και σε ψηφιακό περιβάλλον.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION