σελφ σερβις - Street food στα σούπερ μάρκετ από τη Mega Image

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Street food στα σούπερ μάρκετ από τη Mega Image

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 16:53 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: Food to Go,Διεθνή

Η ανάπτυξη της τάσης για street food ενέπνευσε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Ρουμανίας Mega Image, μέλος του ομίλου Ahold Delhaize, να την αξιοποιήσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων περιοχών ανάπτυξης και εμπλουτισμού της γκάμας προϊόντων των καταστημάτων της.

Συγκεκριμένα, λάνσαρε στα μέσα Αυγούστου ένα νέο concept, μεταφέροντας στο κατάστημα γευστικά πιάτα street food, που προετοιμάζονται στο σημείο πώλησης με φρέσκα υλικά. Η πρώτη παρουσίαση του concept #MegaStreetFood έγινε σε κατάστημα του Βουκουρεστίου, το οποίο λειτουργεί σε μια πολυσύχναστη περιοχή, με έντονη εμπορική δραστηριότητα και μεγάλη οικιστική πυκνότητα. Το κατάστημα διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να υποδεχθεί τη νέα δραστηριότητα που φέρνει στον ίδιο χώρο τέσσερα εστιατόρια διεθνούς κουζίνας και συνταγές street food.

Όπως δηλώνει η αλυσίδα, το νέο concept αποτελεί την απάντηση στη σύγχρονη απαίτηση των καταναλωτών να επισκέπτονται τα σούπερ μάρκετ όχι μόνο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, αλλά και για να απολαύσουν ένα γευστικό μενού. Επισημαίνει, επίσης, πως η δημοφιλία των street food εστιατορίων, αλλά και των φεστιβάλ στη Ρουμανία, αποτέλεσε παράγοντα λήψης της σχετικής απόφασης.

Πράγματι, το #MegaStreetFood έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει την αίσθηση ενός φεστιβάλ, concept στο οποίο υπακούουν τα έπιπλα και η σήμανση του χώρου, αλλά και οι μυρωδιές από τα εστιατόρια, που τον κατακλύζουν. Τα μενού έχουν διαμορφωθεί από τα τέσσερα γνωστά εστιατόρια και περιλαμβάνουν τέσσερις διαφορετικές προτάσεις: Μενού με βάση το κρέας και τα αλλαντικά στο γκριλ, γερμανική κουζίνα, ισπανική κουζίνα (σάντουιτς με γνωστά ισπανικά αλλαντικά έως paella), και ιταλική κουζίνα (ζυμαρικά και πίτσα).

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION