σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κορυφαίες διακρίσεις και επιλογές

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Κορυφαίες διακρίσεις και επιλογές

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:32 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Προϊόντα,Φεστιβάλ/Βραβεία

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη συνεργασία της εταιρείας Stayia Farm, απέσπασαν φέτος συνολικά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019.

Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιείται από τη Guild of Fine Food από το 1993 και θεωρείται για τον κλάδο των τροφίμων-ποτών ό,τι τα Όσκαρ για την έβδομη τέχνη. Την κριτική επιτροπή του απαρτίζουν περισσότεροι των 500 κριτών γευσιγνωσίας, οι αποφασίζουν μετά από πολύωρες τυφλές δοκιμές.

Εξάλλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, έφερε αποκλειστικά στα καταστήματά της μια μοναδική ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα περιορισμένης παραγωγής. Πρόκειται για τη γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ 15μηνης ωρίμασης, την πορκέτα Tacquolina ψητής γαλοπούλας και τη μορταδέλα Oltre, αυθεντικά ιταλικά προϊόντα χειροποίητης παραγωγής, τα φίνα λευκό και ερυθρό Ξηρό Οίνο «1939». Τα εν λόγω προϊόντα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION