σελφ σερβις - Bazaar: Νέα cash & carry σε Μύκονο και Σαντορίνη

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Bazaar: Νέα cash & carry σε Μύκονο και Σαντορίνη

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Με την ίδρυση δύο νέων cash & carry στη Μύκονο (περιφερειακή οδός) και στη Σαντορίνη (αεροδρόμιο) ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό σχέδιο της Bazaar Cash & Carry Market για φέτος.

Τα δύο νέα καταστήματα, 1.500τμ το καθένα, λειτουργούν με νέο υβριδικό format, που απευθύνεται στις αγορές του ho.re.ca., των σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, αλλά και σε ιδιώτες πελάτες λιανικής, και είναι επικεντρωμένο στη διάθεση ποικιλίας φρέσκων προϊόντων και στο σέρβις της διανομής με ιδιόκτητα οχήματα.

Η σχετική επένδυση της εταιρείας έγινε από ίδια κεφάλαια σε ιδιόκτητα ακίνητα στα δυο νησιά, στρατηγικά δε αυτή αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της cash & carry σε τουριστικές περιοχές με δυναμική ανάπτυξης τζίρου, όπως επίσης στην Πάτρα και τα Ιωάννινα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη γεωγραφική κάλυψη της χώρας. Στο οκτάμηνο του 2019 οι πωλήσεις των κλάδων χονδρικής και λιανικής της εταιρείας εξελίχτηκαν με ρυθμό ανάπτυξης 8% έναντι του 2017, ενώ ίδρυσε και πέντε νέα σούπερ μάρκετ.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION