σελφ σερβις - My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ομάδα άνω των εκατό εθελοντών των My market βρέθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου δούλεψε υπό το συντονισμό ανθρώπων της ΜΚΟ ethelon για τον καθαρισμό και την ανάπλαση της πλατείας μεταξύ των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαυρομιχάλη χάριν της αναψυχής των περιοίκων της.

Η Metro χορήγησε άνω των 100 λίτρων χρώματος, με τα οποία βάφτηκαν περισσότερα από 200τμ επιφανειών, ενώ ανακατασκευάστηκαν τέσσερα παγκάκια, φυτεύτηκαν περί τα 80 φυτά και ανακαινίστηκε το κιόσκι της πλατείας. Πρόκειται για την πέμπτη δράση ανάπλασης φέτος του προγράμματος ΕΚΕ των My market με την ονομασία «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» (οι προηγούμενες έγιναν σε Καλαμάτα, Πύργο, Ιωάννινα και Νέα Σμύρνη) και τη δέκατη από την έναρξή του το 2018. Η εταιρεία προγραμματίζει ακόμη μία αντίστοιχη δράση φέτος, τον Δεκέμβριο στη Λάρισα.

Εξάλλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ BlackLight, που υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στο περιθώριο λόγω αναπηριών, τα My market διοργάνωσαν το πρώτο διαδραστικό σεμινάριο εκπαίδευσης των υπαλλήλων τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με αναπηρία στα μάτια. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πιλοτικά στο My market Βριλησσίων, ενώ θα επαναληφθεί για τους υπαλλήλους των καταστημάτων του δικτύου σε Κηφισιά, Αλσούπολη, της Νέα Σμύρνη και Σεπόλια.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION