σελφ σερβις - My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ομάδα άνω των εκατό εθελοντών των My market βρέθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου δούλεψε υπό το συντονισμό ανθρώπων της ΜΚΟ ethelon για τον καθαρισμό και την ανάπλαση της πλατείας μεταξύ των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαυρομιχάλη χάριν της αναψυχής των περιοίκων της.

Η Metro χορήγησε άνω των 100 λίτρων χρώματος, με τα οποία βάφτηκαν περισσότερα από 200τμ επιφανειών, ενώ ανακατασκευάστηκαν τέσσερα παγκάκια, φυτεύτηκαν περί τα 80 φυτά και ανακαινίστηκε το κιόσκι της πλατείας. Πρόκειται για την πέμπτη δράση ανάπλασης φέτος του προγράμματος ΕΚΕ των My market με την ονομασία «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» (οι προηγούμενες έγιναν σε Καλαμάτα, Πύργο, Ιωάννινα και Νέα Σμύρνη) και τη δέκατη από την έναρξή του το 2018. Η εταιρεία προγραμματίζει ακόμη μία αντίστοιχη δράση φέτος, τον Δεκέμβριο στη Λάρισα.

Εξάλλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ BlackLight, που υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στο περιθώριο λόγω αναπηριών, τα My market διοργάνωσαν το πρώτο διαδραστικό σεμινάριο εκπαίδευσης των υπαλλήλων τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με αναπηρία στα μάτια. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πιλοτικά στο My market Βριλησσίων, ενώ θα επαναληφθεί για τους υπαλλήλους των καταστημάτων του δικτύου σε Κηφισιά, Αλσούπολη, της Νέα Σμύρνη και Σεπόλια.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION