σελφ σερβις - OK! Anytime Markets: Πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

OK! Anytime Markets: Πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ασφάλεια στους δρόμους, τα OK! Anytime Markets χορήγησαν τις διαβάσεις τριών διαστάσεων (3D), περιμετρικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματός της ΕΚΕ, που ονομάζεται «Κοντά στην γειτονιά», και σε συνεργασία με την ομάδα καλλιτεχνών της Urban Act, η αλυσίδα χορήγησε τη ζωγραφική σχεδίαση εντυπωσιακών τρισδιάστατων διαβάσεων στις εισόδους των σχολείων (οδοί Φιλ. Λίτσα, Σεβ. Καλλισπέρη και Αισχύλου) στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Τη σχετική ιδέα έχουν υλοποιήσει αρκετοί φορείς οδικής ασφάλειας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, με θετικά αποτελέσματα. Εκτός αυτού η ομάδα της Urban Act ζωγράφισε την τοιχογραφία που στολίζει το κτήριο στο 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, με θέμα το περιβάλλον.

Εξάλλου, τα OK! Anytime Markets ακόμα μια χρονιά φέτος υποστήριξαν την εκδήλωση «Στόχο-Ποδηλατώντας» της ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη», που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION