σελφ σερβις - Στοπ στην πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων από την Kroger

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στοπ στην πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων από την Kroger

23 Οκτωβρίου 2019 | 12:26 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Προϊόντα

Στις αρχές Οκτωβρίου η αμερικανική αλυσίδα Kroger σταματά τη διάθεση προϊόντων που ανήκουν στην κατηγορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-cigarettes) από τα καταστήματά της και από τους σταθμούς καυσίμων που λειτουργεί, ως απάντηση στην αυξανόμενη ανησυχία για πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των χρηστών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Η απόφαση θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται μόλις εξαντληθούν τα υπάρχοντα αποθέματα της κατηγορίας. O επίσημος αμερικανικός οργανισμός για την υγεία και την πρόληψη ασθενειών Centers for Disease Control and Prevention (CDC) έχει ανακοινώσει την καταγραφή 18 θανάτων που συνδέονται με τη χρήση προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου και έχει λάβει πάνω από 1.000 αναφορές για προκληθείσες βλάβες στους πνεύμονες. Ο CDC συμπέρανε επίσης πως η χρήση των σχετικών προϊόντων είναι επισφαλής για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, λόγω της νικοτίνης που περιέχουν και της πιθανής παρουσίας άλλων βλαβερών ουσιών.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION