σελφ σερβις - Metro: Η πρώτη στον κλάδο με πιστοποίηση ISO 50001

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Metro: Η πρώτη στον κλάδο με πιστοποίηση ISO 50001

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Για πρώτη φορά μια ελληνική εταιρεία λιανεμπορίου λαμβάνει πιστοποίηση ISO 50001 –το ευρωπαϊκό πρότυπο άριστης ενεργειακής διαχείρισης– για το σύνολο των εγκαταστάσεών της, δηλαδή καταστημάτων, κέντρων διανομής και διοικητικού κέντρου.

Το ISO 50001 καθορίζει τις απαιτήσεις για την εγκατάσταση, διατήρηση και βελτίωση ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης, που επιτρέπει στο χρήστη ν' ακολουθεί συστηματική προσέγγιση στην επίτευξη συνεχούς βελτίωσης της ενεργειακής επίδοσης, περιλαμβανομένων της ενεργειακής απόδοσης, της ενεργειακής χρήσης και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Είναι ένα δυναμικό εργαλείο, το οποίο τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο γνώμονας για όλες τις ενεργειακές δράσεις της Metro, η οποία, άλλωστε, εφαρμόζει τη σχετική πολιτική από το 2014. Πρακτικά, μέσω των ενεργειακών δράσεών της την τριετία 2016-2018 εξοικονόμησε σχεδόν το ένα πέμπτο της κατανάλωσής της, ενώ μείωσε το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα κατά 84.922 τόνους διοξειδίου του άνθρακα, ανακυκλώνοντας 21.179 τόνους αποβλήτων.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION