σελφ σερβις - Mobile Excellence Awards 2019: Χρυσό βραβείο η Warply για τα AB Vouchers

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Mobile Excellence Awards 2019: Χρυσό βραβείο η Warply για τα AB Vouchers

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:25 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία,Φεστιβάλ/Βραβεία

Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2019, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications.

Στη φετινή διοργάνωση κατεγράφη ρεκόρ συμμετοχής, αφού κατατέθηκαν 40% περισσότερες υποψηφιότητες σε σχέση με πέρυσι. Μεταξύ των μεγάλων νικητών ήταν η Warply, για το έργο που ανέλαβε για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος, την ψηφιοποίηση των εταιρικών διατακτικών τροφής και των δωροεπιταγών που δίνονται σε εταιρικούς πελάτες.

Κεντρικός πυλώνας του έργου είναι μια εφαρμογή για κινητά, η AB Vouchers μέσα από την οποία οι δικαιούχοι των δωροεπιταγών έχουν στη διάθεσή τους ηλεκτρονικά, στο κινητό τους, τις ατομικές τους δωροεπιταγές και διατακτικές τροφίμων. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα και εύκολα από το κινητό τους, στα καταστήματα ΑΒ, όποια δωροεπιταγή επιθυμούν από τις διαθέσιμες, σκανάροντας απλά το barcode της δωροεπιταγής στο ταμείο του καταστήματος. Αυτόματα η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται και αφαιρείται και από το app.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION