σελφ σερβις - Η Kroger λανσάρει πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτων

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Kroger λανσάρει πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτων

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:50 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Στον κλάδο των αυτοκινήτων επεκτείνει τις προσφερόμενες στους πελάτες της υπηρεσίες η Kroger, λανσάροντας σε συνεργασία με το site σύγκρισης τιμών αυτοκινήτου TrueCar το σχετικό πρόγραμμα, με την ονομασία Kroger Auto-Powered by TrueCar.

Μέσω του προγράμματος, οι πελάτες της αλυσίδας έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές αυτοκινήτων σε πάνω από 16.500 αντιπροσώπους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τις συγκρίνουν και να προχωρήσουν στις πιο συμφέρουσες αγορές, τόσο σε ότι αφορά νέα οχήματα όσο και μεταχειρισμένα, όπου υπάρχουν οι σχετικές εκπτώσεις. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα όχημα μέσω του προγράμματος, γίνονται δωρεάν μέλη στο συνδρομητικό σχήμα Fuel VIP, που τους δίνει ένα έξτρα πόντο για κάθε 1 δολάριο που ξοδεύουν. Η ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα κοστίζει 40 δολάρια.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION