σελφ σερβις - Η Kroger λανσάρει πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτων

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Kroger λανσάρει πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτων

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:50 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Στον κλάδο των αυτοκινήτων επεκτείνει τις προσφερόμενες στους πελάτες της υπηρεσίες η Kroger, λανσάροντας σε συνεργασία με το site σύγκρισης τιμών αυτοκινήτου TrueCar το σχετικό πρόγραμμα, με την ονομασία Kroger Auto-Powered by TrueCar.

Μέσω του προγράμματος, οι πελάτες της αλυσίδας έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές αυτοκινήτων σε πάνω από 16.500 αντιπροσώπους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τις συγκρίνουν και να προχωρήσουν στις πιο συμφέρουσες αγορές, τόσο σε ότι αφορά νέα οχήματα όσο και μεταχειρισμένα, όπου υπάρχουν οι σχετικές εκπτώσεις. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα όχημα μέσω του προγράμματος, γίνονται δωρεάν μέλη στο συνδρομητικό σχήμα Fuel VIP, που τους δίνει ένα έξτρα πόντο για κάθε 1 δολάριο που ξοδεύουν. Η ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα κοστίζει 40 δολάρια.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION