σελφ σερβις - Οι online πωλήσεις δίνουν ώθηση στην Ahold Delhaize

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Οι online πωλήσεις δίνουν ώθηση στην Ahold Delhaize

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:51 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Όπως τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση του ομίλου, σχετικά με τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του έτους, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι διαδικτυακές πωλήσεις, μαζί με τη σημαντική ανάπτυξη των πωλήσεων στις ΗΠΑ, ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν σε αύξηση του τζίρου.

Η Ahold Delhaize, που λειτουργεί στις ΗΠΑ τα brand Stop & Shop, Food Lion και Hannaford stores, ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων κατά 2% στα καταστήματα αυτών των επωνυμιών. Όσο για τις online πωλήσεις, ανήλθαν σε 273 εκατ. δολάρια, σε σύγκριση με 215 εκατ. δολάρια το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση κατά 26,3%. Σημειώνεται πως συνολικά οι online πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 30,8%, φθάνοντας το 1,1 δισ. ευρώ στο εξεταζόμενο τρίμηνο.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION