σελφ σερβις - Δωρεάν παράδοση OTC από Costco μέσω Instacart

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Δωρεάν παράδοση OTC από Costco μέσω Instacart

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:52 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Η αλυσίδα Costco και η πλατφόρμα Instacart ξεκίνησαν συνεργασία για την πιλοτική παράδοση παραγγελιών, οι οποίες αφορούν φαρμακευτικά προϊόντα που δεν απαιτούν συνταγογράφηση, εντός μιας ώρας.

Η υπηρεσία προσφέρεται αρχικά σε συγκεκριμένες περιοχές (Ουάσιγκτον και Καλιφόρνια) και η παράδοση γίνεται στο σπίτι του παραλήπτη ή στο γραφείο του. Οι πελάτες της αλυσίδας που έχουν ηλικία άνω των 18 ετών ή είναι μέλη του Instacart μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους χωρίς χρέωση, για αγορές άνω των 35 δολαρίων.

Η νέα αυτή συνεργασία θεωρείται πως θα βοηθήσει την Costco να ανταγωνιστεί τις δύο επιχειρήσεις που ήδη προσφέρουν αντίστοιχη υπηρεσία, την Amazon και τη Walmart. Η Amazon δραστηριοποιήθηκε στον συγκεκριμένη τομέα το 2018, εξαγοράζοντας τη start-up Pillpack, που είχε ως αντικείμενο την online πώληση ειδών φαρμακείου, με εξειδίκευση στις χρόνιες παθήσεις, ενώ η Walmart προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης ειδών OTC σε ορισμένες περιοχές.

Η νέα συνεργασία εντείνει τον ανταγωνισμό και με τις μεγάλες επιχειρήσεις φαρμακείων, όπως η Walgreens, που δραστηριοποιούνται σε έναν κλάδο ο οποίος εκτιμάται πως στις ΗΠΑ φθάνει τα 300 δισ. δολάρια και αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω, δημιουργώντας ευκαιρίες για το σύνολο του λιανεμπορίου.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION