σελφ σερβις - Πολυκατάστημα λανσάρει own label σειρά τροφίμων και ποτών

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Πολυκατάστημα λανσάρει own label σειρά τροφίμων και ποτών

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:55 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Private Label,Διεθνή

Το βρετανικό πολυκατάστημα Fenwick παρουσίασε στις αρχές Νοεμβρίου την πρώτη του σειρά τροφίμων και ποτών. Η own label γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει επτά χριστουγεννιάτικες σειρές.

Η επιχείρηση επέλεξε προϊόντα από αγροτικούς παραγωγούς, παραγωγούς σοκολάτας, αρτοποιούς και αποσταγματοποιούς από το Ηνωμένο Βασίλειο για να δημιουργήσει ειδικά για την αγορά των Χριστουγέννων τα είδη που θα είναι διαθέσιμα από το σύνολο των εννέα καταστημάτων της, αλλά και online.

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της εταιρείας, η γκάμα των προϊόντων θα εμπλουτιστεί από την επόμενη χρονιά με νέα προϊόντα. Προς το παρόν περιλαμβάνει τις επτά εποχικές σειρές, που έχουν όλες συσκευασία με εικαστικά του διάσημου Julie Verhoeven, ώστε να προσφέρονται ως ιδανική λύση για δώρο την περίοδο των εορτών.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION