σελφ σερβις - Bio Corner από την Carrefour στο Μιλάνο

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Bio Corner από την Carrefour στο Μιλάνο

25 Ιουνίου 2020 | 13:40 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Βιομηχανία,Διεθνή,Τάσεις

Στις αρχές Ιουνίου η Carrefour Italia λάνσαρε τη γωνιά βιολογικών προϊόντων στο υπέρ μάρκετ που λειτουργεί στο Carugate, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος που ίσως επεκταθεί και σε άλλα καταστήματα.

Η γωνιά πώλησης βιολογικών προϊόντων καλύπτει χώρο 115τμ, παρουσιάζει στο κοινό πάνω από 1.500 κωδικούς με πιστοποίηση για τον βιολογικό τρόπο παραγωγής τους, στους οποίους περιλαμβάνονται φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα, καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής με οικολογικό προφίλ, βαμβακερά υφάσματα, αλλά και βιβλία σχετικά με το περιβάλλον και την οικολογία.

Η πρωτοβουλία της Carrefour εντάσσεται στον γενικότερο στρατηγικό της στόχο στον τομέα των τροφίμων, που αφορά την προώθηση μιας πιο υγιεινής διατροφής, σύμφωνα με τις αρχές της βιωσιμότητας. Σύμφωνα με τον εμπορικό της διευθυντή, Roberto Simonetto, η Carrefour Italia έχει στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αγορά εξειδικευμένων βιολογικών προϊόντων και έχει πλάνο να ανασχεδιάσει τη γκάμα των οργανικών προϊόντων που διαθέτει, έως το 2022.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION