σελφ σερβις - H Aramark δημιουργεί pop-up καταστήματα σε χώρους υγείας

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

H Aramark δημιουργεί pop-up καταστήματα σε χώρους υγείας

25 Ιουνίου 2020 | 13:43 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τάσεις

Η εταιρεία εστίασης Aramark μετατρέπει προϋπάρχοντα σημεία λιανικής πώλησης που λειτουργούν σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας σε pop-up καταστήματα ειδών παντοπωλείου. Τα καταστήματα, που ήδη τον Μάιο ξεπερνούσαν τα 100, διαθέτουν προϊόντα όπως ψωμί, γάλα, αυγά, μη αλλοιώσιμα προϊόντα, σνακ κ.ά.

Η Aramark δηλώνει πως λάνσαρε τα mini mart, όπως τα αναφέρει, ώστε να διευκολύνει τους εργαζόμενους του τομέα της υγείας (ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό κλπ) να αγοράζουν προϊόντα αυτών των κατηγοριών, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους ή όταν φεύγουν, ώστε να μη χρειάζεται να σταματήσουν για αγορές κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ειδκότερα κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Η Aramark έχει την έδρα της στις ΗΠΑ και παρέχει υπηρεσίες εστίασης σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας, της ψυχαγωγίας κ.ά. σε 20 επιπλέον χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, οι Φιλιππίνες, η Νότια Κορέα, η Χιλή, η Ιρλανδία και η Ισπανία. Το 2018 είχε κύκλο εργασιών άνω των 14,5 δισ. δολαρίων.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION