σελφ σερβις - H Morrisons επεκτείνει την άμεση πληρωμή σε μικρούς προμηθευτές

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

H Morrisons επεκτείνει την άμεση πληρωμή σε μικρούς προμηθευτές

25 Ιουνίου 2020 | 13:45 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Για τρεις επιπλέον μήνες επεκτείνει το πρόγραμμα άμεσης πληρωμής των μικρών προμηθευτών της η βρετανική αλυσίδα Morrisons, μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο υποστήριξης των προσπαθειών αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία των κορωναϊού.

Από το πρόγραμμα ωφελούνται επιχειρήσεις που συνεισφέρουν στον κύκλο εργασιών της επιχείρησης έως του ποσού του 1 εκατ. λιρών Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων και αγροτών που έχουν συμβόλαια με τη Morrisons για προμήθεια, παραδείγματος χάριν, αυγών και κρέατος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται πως βοηθά σημαντικά τις μικρότερες εταιρείες, που επλήγησαν σημαντικά λόγω κυρίως της αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων Ho.Re.Ca.

Η αλυσίδα συνεργάζεται με περίπου 3.000 επιχειρήσεις μικρού μεγέθους. Όπως αναφέρει το περιοδικό The Grocer, ο National Chairman του Συνδέσμου Μικρών Επιχειρήσεων της χώρας (Federation of Small Businesses), Mike Cherry, δήλωσε πως η απόφαση επέκτασης του προγράμματος άμεσης πληρωμής των μικρών επιχειρήσεων εκ μέρους της αλυσίδας φέρνει έναν αναζωογονητικό αέρα αλλαγής στον υφιστάμενο στον κλάδο κανόνα και επεσήμανε: «Πολλοί μικροί προμηθευτές βίωσαν την επέκταση του χρόνου πληρωμής ή την παρακράτηση κεφαλαίων, καθώς οι μεγάλοι πελάτες τους προσπάθησαν να οχυρωθούν έναντι των επιπτώσεων του Covid-19.

Πρακτικές όπως της Morrisons δείχνουν πώς οι καλές επιχειρήσεις λειτουργούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καθώς η επιχειρηματική κοινότητα προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, θα πρέπει να δούμε ακόμη περισσότερες αντίστοιχες πρακτικές».

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION