σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Διπλή επιβράβευση από το CRI

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Διπλή επιβράβευση από το CRI

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η πρώτη συμμετοχή της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Corporate Responsibility Index (CRI), το κορυφαίο παγκοσμίως εργαλείο αξιολόγησης των επιχειρηματικών επιδόσεων σε θέματα ΕΚΕ, επιβράβευσε την εταιρεία με ένα αργυρό βραβείο για την εφαρμογή πρακτικών εταιρικής υπευθυνότητας το 2019 κι έναν τιμητικό έπαινο για την προσφορά της στον άνθρωπο.

Η εταιρεία αξιολογήθηκε για τις πολιτικές της στα εργασιακά θέματα, στις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, ως προς την υπευθυνότητα και την ποιότητά της, τη δέσμευσή της για τη μείωση του πλαστικού και της σπατάλης τροφίμων κατά 50% ως το 2025 και για το σύνολο των φιλοπεριβαλλοντικών της πρωτοβουλιών.

Εξάλλου, για τρίτη συνεχή χρονιά η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω του προγράμματος «Προσφέρω», ένωσαν τις δυνάμεις τους με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου, ολοκληρώνοντας τον υποβρύχιο καθαρισμό είκοσι παραλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο. Από τον Μάιο του 2018, οπότε ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν γίνει 78 καθαρισμοί σε όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστούν μέχρι να φτάσουν τους εκατό.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION