σελφ σερβις - Ανέπαφες πληρωμές σε πρατήρια καυσίμων της 7-Eleven

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ανέπαφες πληρωμές σε πρατήρια καυσίμων της 7-Eleven

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:25 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τάσεις

Η αμερικανική αλυσίδα 7-Eleven παρουσίασε στις αρχές Ιουνίου ένα πιλοτικό πρόγραμμα ανέπαφων πληρωμών στα πρατήρια καυσίμων που λειτουργούν σε συγκεκριμένα καταστήματά της.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις πληρωμές για την αγορά καυσίμων χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, στο οποίο θα έχουν κατεβάσει την πιο πρόσφατη έκδοση της σχετικής εφαρμογής της αλυσίδας ή το πρόγραμμα φωνητικών εντολών της εφαρμογής Siri.

Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της συναλλαγής είναι να έχει πιστοποιηθεί ο αριθμός τηλεφώνου στον λογαριασμό που διαθέτει ο πελάτης στο πρόγραμμα πιστότητας της 7-Eleven. Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που απαιτείται είναι η επιλογή του είδους καυσίμου και η επιθυμητή ποσότητα αγοράς.

Οι πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή θα επωφεληθούν από την επιστροφή 11 σεντς για κάθε γαλόνι καυσίμου που θα αγοράσουν, στις πρώτες 7 φορές που θα ανεφοδιάσουν το όχημά τους στα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION