σελφ σερβις - Μασούτης: Νέα καταστήματα χονδρικής και λιανικής

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μασούτης: Νέα καταστήματα χονδρικής και λιανικής

1 Οκτωβρίου 2009 | 06:17 Topics: News

Στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού του πλάνου, ο όμιλος Μασούτης εγκαινίασε πρόσφατα νέα καταστήματα, ένα χονδρικής και τρία λιανικής πώλησης. 


Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7 Ιουλίου εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα χονδρικής στο Δισπηλιό Καστοριάς, στην κεντρική λεωφόρο προς Καστοριά, σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.


Παράλληλα, την Παρασκευή 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή των εγκαινίων του νέου καταστήματος σούπερ μάρκετ στα Ν. Βρασνά του δήμου Αγίου Γεωργίου παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, καθώς και πολλών συνεργατών και στελεχών του ομίλου. Το κατάστημα βρίσκεται στη διασταύρωση Ν. Βρασνών-Ασπροβάλτας.


Το 3ο κατάστημα της αλυσίδας, που εγκαινιάστηκε εντός του Ιουλίου (17 Ιουλίου), έχει την έδρα του στην Τούζλα Καβάλας. Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης βρίσκεται στη παραλία Οφρυνίου (θέση Φανάρια).
 
Να σημειωθεί πως σε 3 νέα καταστήματα του ομίλου (Νέα Βρασνά, Τούζλα, Αριδαία) χρησιμοποιήθηκε για θέρμανση και ψύξη η τεχνική της γεωθερμίας, η οποία χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους για  εξοικονόμηση ενέργειας. 'Οπως ανακοίνωσε ο όμιλος, το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας θα επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές, στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας σε πράσινες δράσεις  για την προστασία του περιβάλλοντος.


Εντός του Σεπτεμβρίου (4 Σεπτεμβρίου) εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα λιανικής του ομίλου στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στην οδό Μαρασλή και Νεμέας 36. Στο κατάστημα παρευρέθηκε και η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Λόη, η οποία παρουσίασε και μοίρασε σε όλους τους παραβρισκόμενους το νέο βιβλίο συνταγών της «Ποντιακή κουζίνα». Πολλοί ήταν οι πελάτες που έσπευσαν  να γνωρίσουν την γνωστή παρουσιάστρια από κοντά και να πάρουν το βιβλίο της με την ιδιαίτερη αφιέρωση. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Ιωάννης Μασούτης και η κα. Ζαφειρία Μασούτη, αντιπρόεδροι του ομίλου Μασούτη, η κα Μαρία Λόη και ο κ. Χαράλαμπος Πέτρου, διευθυντής marketing του ομίλου.


 

σελφ σερβις Online( 1 Οκτωβρίου 2009)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION