σελφ σερβις - Υπέρ μάρκετ Carrefour και στην Καλαμάτα

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Υπέρ μάρκετ Carrefour και στην Καλαμάτα

29 Ιουνίου 2010 | 13:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Υπέρ μάρκετ Carrefour και στην Καλαμάτα

Η πόλη της Καλαμάτας υποδέχεται το νέο υπέρ μάρκετ Carrefour. Στην ουσία, πρόκειται για την μετατροπή του παλιού καταστήματος Carrefour Μαρινόπουλος, το οποίο επεκτάθηκε και εξελίχθηκε σε υπέρ μάρκετ Carrefour.

 Το ανανεωμένο υπέρ μάρκετ διαθέτει έναν ακόμα μεγαλύτερο χώρο πώλησης 3.200 τμ, συγκεντρώνοντας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με την εγγύηση ποιότητας Carrefour και με ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

Ο πλήρως αναδιαμορφωμένος χώρος άνοιξε τις πόρτες του στους κατοίκους της περιοχής την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010. Το νέο υπέρ μάρκετ διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες με τη λειτουργία 13 ταμείων και 300 θέσεων στάθμευσης, για γρήγορες και ευχάριστες αγορές, ενώ με την κάρτα πιστότητας Club οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επωφελούνται των καθημερινών προσφορών.

Το Carrefour Καλαμάτας καλωσορίζει όλους τους πελάτες και τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους, δίνοντάς τους, κάθε μέρα, λύσεις για να ψωνίζουν φθηνά και ποιοτικά.

σελφ σερβις (T. 395)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION