σελφ σερβις - Ανανεώνεται η Αφοί Βερόπουλοι

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ανανεώνεται η Αφοί Βερόπουλοι

22 Σεπτεμβρίου 2010 | 13:49 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Αφοί Βερόπουλοι γιόρτασε την ανακαίνιση τριών μονάδων της τον Ιούνιο, στην Τρίπολη, στον Ορχομενό και στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου (περιοχή Ασύρματου).

Και τα τρία ανακαινίσθηκαν και λειτουργούν με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και σε μοντέρνο στιλ. Στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων, οι πελάτες της αλυσίδας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων, μεταξύ των οποίων δωροεπιταγές για ψώνια τριών μηνών, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Το φετινό επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου προβλέπει τη δημιουργία επτά νέων καταστημάτων και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένονται τα εγκαίνια της λειτουργίας του μεγάλου εμπορικού κέντρου στα Σκόπια, έκτασης 5.000τμ, που θα στεγάσει, μεταξύ άλλων, το 9ο Vero. Το 2011 θα λειτουργήσει και 4ο Super Vero στη Σερβία. Σήμερα ο όμιλος διαθέτει συνολικά 230 καταστήματα, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

σελφ σερβις (T. 397)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION