σελφ σερβις - Δ. Μασούτης: Στα αεροδρόμια με χρώματα και εικόνες της Ελλάδας

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Δ. Μασούτης: Στα αεροδρόμια με χρώματα και εικόνες της Ελλάδας

30 Σεπτεμβρίου 2020 | 16:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Campaigns,Marketing,Επικοινωνία

Στα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες συναντούν μια χαρακτηριστική εικόνα Ελλάδας, με την υπογραφή της Μασούτης.

Η εταιρεία προχώρησε σε μια συμβολική ενέργεια στα συγκεκριμένα αεροδρόμια, ώστε να προβληθεί η χώρα μέσω της αξιών που τη χαρακτηρίζουν και με τις οποίες, όπως δηλώνει, ταυτίζεται πλήρως και η ίδια «καθώς αποτελούν το DNA της λειτουργίας της». Μέσω εμπνευσμένων δημιουργικών, η εταιρεία μεταδίδει μηνύματα, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, με έντονη την ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού, της παρέας και των εξαιρετικής γεύσης προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.

Πρόκειται για μηνύματα με τα οποία, όπως τονίζει η εταιρεία, ταυτίζονται Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της χώρας όσο και της ίδιας: «Οι αξίες της Μασούτης, ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, «μιλούν» ευθέως σε κάθε δέκτη, μέσα από μια αμιγώς ελληνική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και από μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία αξιών. Είναι η αυθεντική Ελλάδα μέσα από τη ματιά μιας αυθεντικής ελληνικής εταιρείας με μεράκι, επειδή η εποχή που διανύουμε χρειάζεται αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελα».

σελφ σερβις (T. 507)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION