σελφ σερβις - Ετήσια γενική συνέλευση ΣΕΒΤ

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Ετήσια γενική συνέλευση ΣΕΒΤ

23 Απριλίου 2012 | 16:27 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδηλώσεις

Ευάγγελος Καλούσης, πρόεδρος ΣΕΒΤ

Οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες, οι επιπτώσεις τους στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ο τρόπος με τον οποίο ο κλάδος απαντά στις προκλήσεις που δημιουργεί η κρίση αποτέλεσαν τα κυρίως θέματα στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, στις 21 Μαρτίου.

Στην ομιλία του ο κ. Ευάγγελος Καλούσης, πρόεδρος του συνδέσμου, αναφέρθηκε στην υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, στηριγμένου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση αφενός της έρευνας και της καινοτομίας και αφετέρου των νέων επενδύσεων.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «προσπαθούμε να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και να απορροφούμε το οποιοδήποτε κόστος πριν προβούμε σε ανατιμήσεις, γιατί η υποστήριξη των προϊόντων μας από τους καταναλωτές είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δική μας επιτυχία και ανάπτυξη.

Περίτρανη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο μέσος όρος των τιμών στα προϊόντα διατροφής μειώθηκε κατά 3,6% το πρώτο οκτάμηνο του 2010 και κατά 2,56% το αντίστοιχο διάστημα του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ».

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION