σελφ σερβις - Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εξαγωγές,Οικονομία

Τον ενισχυμένο ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε ο υφυπουργός, κ. Κ. Φραγκογιάννης, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ.

Όντας ο πλέον αρμόδιος για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Φραγκογιάννης υπογράμμισε το νέο θεσμικό ρόλο του ΥΠΕΞ, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει περιέλθει πλέον ο οργανισμός Enterprise Greece, τονίζοντας ότι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συμπράξεων και συνεργασιών, τις οποίες η πολιτεία οφείλει να ενισχύει.

Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε από τους Industry Disruptors-Game Changers, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Helexpo, στο πλαίσιο του Digital Greece, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, του ΕΙΤ Food, της Τράπεζας Πειραιώς, του οργανισμού Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN), του SANAD Fund, της Wind, του Οργανισμού People’s Trust και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας υπό την αιγίδα των Συνδέσμων Βιομηχανιών Β. Ελλάδος και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδος και του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION