σελφ σερβις - Δωδώνη: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Cheese Art

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Δωδώνη: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Cheese Art

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία

Η Δωδώνη συμμετέχει στο ερευνητικό επιχειρησιακό πρόγραμμα Cheese Art για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των ελληνικών παραδοσιακών τυριών, την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Υλοποιούμενο στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», το εν λόγω πρόγραμμα, συγχρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ και εθνικούς πόρους, μέσω του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ). Στόχος του είναι η διασύνδεση πανεπιστημίων και τεχνολογικών ιδρυμάτων με τη βιομηχανία, για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Εξάλλου, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση της ιστοσελίδας της www.dodoni.eu, προσφέροντας στους επισκέπτες της πιο εύκολη και γρήγορη πλοήγηση από όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης. Σημειώνεται ότι πέρυσι διακρίθηκε στα eu.Web Awards (στην κατηγορία Special Commendations), ένα διεθνή θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ιστοσελίδες στην Ευρώπη.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION