σελφ σερβις - Εγκαινιάστηκε Τράπεζα Τροφίμων στη Δράμα

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Εγκαινιάστηκε Τράπεζα Τροφίμων στη Δράμα

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Πραγματοποιήθηκαν στις 23 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της Τράπεζας Τροφίμων Δράμας, παρουσία του προέδρου της Τράπεζας Τροφίμων Αθηνών, κ. Παναγή Βουρλούμη, τοπικών παραγόντων και εκπροσώπων εταιρειών.

Την ίδρυσή της προώθησε η Ένωση Κυριών Δράμας, η πρόεδρος της οποίας, κ. Αλίκη Τσιαμούρα, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γίνουν πομποί του μηνύματος στο νομό, να μη χάνεται καμία μερίδα φαγητού. Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά πόλη της χώρας, που αποκτά τη δική της Τράπεζα Τροφίμων, στο πλαίσιο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας συλλογής δωρεάν τροφίμων εκτός της σφαίρας του εμπορίου, αλλά απόλυτα κατάλληλων για κατανάλωση, με σκοπό τη διάθεσή τους κυρίως σε ιδρύματα, που δραστηριοποιούνται κατά της πείνας.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION