σελφ σερβις - ΕΣΒΕΠ: «Οι καταναλωτές απαιτούν, οι μάρκες απαντούν»

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΕΣΒΕΠ: «Οι καταναλωτές απαιτούν, οι μάρκες απαντούν»

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία,Συνέδρια

Πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο του ΕΣΒΕΠ, με τίτλο «Οι καταναλωτές απαιτούν, οι μάρκες απαντούν», παρουσία του κ. Ν. Παπαθανάση, υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος τόνισε την εύνοια της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή και εξωστρεφή προσπάθεια των βιομηχανικών μαρκών.

Υπογραμμίζοντας τον ρόλο των επώνυμων προϊόντων ως συντελεστών, ταυτόχρονα, της οικονομικής προόδου και της κοινωνικής υπευθυνότητας, ο κ. Ν. Καραγεωργίου, πρόεδρος του ΕΣΒΕΠ, επισήμανε τη μεγέθυνση της αποστολής τους στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο και ψηφιακό περιβάλλον, όπου ήδη η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή των ανθρώπων, διαμορφώνει πρωτόγνωρες κοινωνικές τάσεις και συμπεριφορές.

Στο συνέδριο μίλησαν σχετικά με τη συμβολή των επώνυμων προϊόντων οι κ.κ. Γ. Σπηλιόπουλος (αντιπρόεδρος Αν. Ευρώπης της Barilla) στην επίλυση των ενεργειακών προβλημάτων, Ερ. Γεωργουλάκη (Greece Country Leader της P&G) στη βιώσιμη ανάπτυξη, Ρ. Παπακαμμένου (γεν. διευθύντρια της Colgate-Palmolive) στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, Σ. Δήμογλη (Business Unit Marketing Manager Ελλάδας-Κύπρου της Coca- Cola 3E) στην εταιρική κοινωνική πολιτική, Δ. Σερίφης (Country Category Business Team Leader Foods South East Europe της Unilever) στην περιφερειακή ανάπτυξη, Β. Σταύρου (Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος) στη μείωση σπατάλης των ειδών διατροφής, Λ. Γιαννούχος (γεν. διευθυντής της ΕΤΕΜ) στην προστιθέμενη αξία των κεφαλαιουχικών αγαθών, Φ. Μακαντάση (Research Analyst της διαΝΕΟσις) στην ανάπτυξη των εξαγωγών, Θ. Μαύρος (επικεφαλής τομέα εφοδιαστικής αλυσίδας και λειτουργιών της EY) στο μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας και Μ. Θεοδώρου (Regional Retail Director for West & Southern Europe & Managing Director Greece της GFK) στη διαμόρφωση των ανθρώπινων αξιών.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION