σελφ σερβις - ΙΕΛΚΑ: Απονομή βραβείων RISE

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΙΕΛΚΑ: Απονομή βραβείων RISE

20 Δεκεμβρίου 2019 | 11:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Σε ειδική εκδήλωση στις 4 Δεκεμβρίου το ΙΕΛΚΑ απένειμε τα βραβεία Retail Innovation for Sustainable Ecosystems (RISE) Awards, τα οποία προκήρυξε και διοργάνωσε το ινστιτούτο, στο πλαίσιο της συμβολής του στη σχεδίαση, ανάδειξη και προώθηση καινοτόμων ιδεών για βιώσιμα FMCG.

Οι δέκα συμμετοχές που επιλέχθηκαν για την τελική φάση του διαγωνισμού ενθαρρύνθηκαν να δικτυωθούν με εταιρείες του κλάδου, βιομηχανικές και λιανεμπορικές, προκειμένου οι ιδέες τους να δοκιμαστούν ως ενδεχόμενα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Οι πέντε από αυτές διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν. Το βραβείο Gold, με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, απονεμήθηκε στη συμμετοχή της Oinosporos –πρότασης για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης, με βασικό συστατικό το λάδι του κουκουτσιού των σταφυλιών.

Τα τέσσερα βραβεία Silver, που μοιράστηκαν χρηματικό έπαθλο 4.000 ευρώ, απονεμήθηκαν στις συμμετοχές ArbusTech (πρόταση παραγωγής ελαιολάδου σε σκόνη), Go Fruity (φρουτοσαλάτα αυξημένης διατηρησιμότητας, επικαλυμμένη με εδώδιμες μεμβράνες), Chestinicks (μπισκότα χωρίς γλουτένη με βιολογικό αλεύρι κάστανου) και NFA-Natural Food Additives (μεταποίηση ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών σε φυσικά εκχυλίσματα αντιοξειδωτικών).

Ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε από τις εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Coca Cola 3Ε, Μασούτης, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, My Market, OΚ! Anytime Market, Praktiker και ΕΥΣ.

σελφ σερβις (T. 500)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION