σελφ σερβις - Το Pockee συνεργάζεται & με Δ. Μασούτη

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Το Pockee συνεργάζεται & με Δ. Μασούτη

2 Ιουνίου 2015 | 10:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία

Έπειτα από επτά μήνες ζωής το Pockee, έχοντας ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες ως η εφαρμογή που φιλοδοξεί να είναι η «έξυπνη τσέπη» του καταναλωτή, ανανεώνεται ριζικά.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια σούπερ μάρκετ, είτε από το σπίτι του είτε στο κατάστημα, και να κερδίσει την αξία των κουπονιών του σε μετρητά. Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά, που κάνουν ξεχωριστή την εφαρμογή, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιείται στα καταστήματα ακόμη και χωρίς σήμα κινητού κι ότι ο καταναλωτής μπορεί να προετοιμάζει τα ψώνια του, δημιουργώντας λίστες κουπονιών, να προσθέτει αγαπημένα καταστήματα και κουπόνια, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο αναζήτησης και αυξάνοντας την ευκολία χρήσης της εφαρμογής.

Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας με νέες επιχειρήσεις, ανακοινώθηκε από την εταιρεία πως πλέον οι χρήστες του Pockee μπορούν να χρησιμοποιούν κουπόνια μέσω του smartphone τους σε όλα τα καταστήματα λιανικής της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ. Η συνεργασία ξεκίνησε αμέσως μετά το Πάσχα και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκτασης του Pockee στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η πρώτη φάση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά την ένταξη όλων των καταστημάτων λιανικής Μασούτης στην πλατφόρμα του Pockee, ενώ στη συνέχεια οι δύο πλευρές σχεδιάζουν επιπλέον «ευχάριστες εκπλήξεις» για τους πελάτες των σούπερ μάρκετ Μασούτη, μέσω της εφαρμογής.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION