σελφ σερβις - 1η Διεθνής Έκθεση Freskon

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

1η Διεθνής Έκθεση Freskon

2 Ιουνίου 2015 | 10:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ως βάση για την εξόρμηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές μπορεί να αξιοποιηθεί η ΔΕΘ-Helexpo, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου, στα εγκαίνια της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon στις 23 Απριλίου.

Τόνισε ότι ο σχετικός τομέας κατέχει σημαντική θέση στην εθνική παραγωγή και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας σε κύκλο εργασιών, προστιθέμενη αξία και απασχόληση. Αναφερόμενος στη δυναμική του, είπε πως στην τελευταία πενταετία της βαθιάς ύφεσης οι εξαγωγές των ελληνικών φρούτων αυξήθηκαν κατά 30% σε αξία  και κατά 37% σε όγκο. Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες που προσκάλεσε η ΔΕΘ-Helexpo στη Freskon ήταν 120 από 21 χώρες, ενώ οι Έλληνες εκθέτες υπερέβησαν τους 2.500, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από την παραγωγή, τη διακίνηση, την εμπορία, τον εξοπλισμό, τα υλικά συσκευασίας και τις υπηρεσίες.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION