σελφ σερβις - Fruit Logistica 2015

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Fruit Logistica 2015

2 Ιουνίου 2015 | 16:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με οργανωμένη παρουσία και ομαδικό περίπτερο, έκτασης 105τμ, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος η Ελλάδα στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Asia Fruit Logistica, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ.

Ο αριθμός των εκθετών της πέρυσι αυξήθηκε κατά 28% –ειδικότερα, εκπροσωπήθηκαν 478 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί οπωροκηπευτικών από 38 χώρες του κόσμου (η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από 5 εκθέτες, τις Κεντρική Ένωση Ελληνικών Επιμελητηρίων, Zeus Kiwi SA, Protofanousis Fruits, Oporello SA και Kolios Company SA). Μία ημέρα πριν από την έναρξη της έκθεσης, της οποίας διοργανωτής είναι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, θα διεξαχθεί η συνεδριακή εκδήλωση Asia Fruit Congress, στην οποία θα συμμετάσχουν 400 υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας νωπών οπωροκηπευτικών από 33 χώρες. Φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της διοργάνωσης το συνέδριο 1st Cool Logistics Asia Conference, με κεντρικό θέμα τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων και τη διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION