σελφ σερβις - ΕΕΔΕ: Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

ΕΕΔΕ: Corporate Affairs Excellence Awards 2020

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Στις 7 Ιουλίου στην Αίγλη Ζαππείου πραγματοποιήθηκε η έβδομη απονομή των ετήσιων Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», του θεσμού βραβείων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, που διοργανώνεται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία φέτος με τη Deloitte.

Οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία έχουν ως εξής: Αριστεία Προγράμματος /Δράσης και Εταιρική Επικοινωνία η Coca-Cola 3Ε, Κοινωνική Διαμεσολάβηση & Συμμέτοχοι οι Παπαστράτος και Karcher Hellas, Εσωτερική Επικοινωνία οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Eurolife FFH και MSD, Έμμεση επικοινωνία προϊόντος / υπηρεσίας οι AXA Ασφαλιστική και Vodafone, Σχέσεις με MME οι Γέφυρα ΑΕ & Αction Global Communications και Regeneration & The Kompany, Καλύτερη Χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης οι Γιώτης ΑΕ & Solid Havas, Coca-Cola Hellas και Metro ΑΕΒΕ, Καλύτερη Χρήση Ψηφιακής Επικοινωνίας οι Μυτιληναίος και Novartis, Πρόγραμμα / Δράση ΕΚΕ οι bwin, ΔΕΛΤΑ, Ελαΐς-Unilever, όμιλος ΟΤΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ολυμπία Οδός, Vodafone, Blue Star Ferries, Public και Unicef.

Ειδικές διακρίσεις αποδόθηκαν στις Γιώτης ΑΕ & Solidhavas, Τιτάν, Public, Stoiximan, Vodafone, Coca-Cola Hellas, Φυσικό Αέριο, ενώ τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν οι Coca-Cola Hellas, Vodafone, Ogilvy Greece και Solidhavas.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION