σελφ σερβις - Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

21 Νοεμβρίου 2017 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Loyalty,News,Έρευνα

Η ClientIQ παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη Focus Bari, με θέμα «Πόσο τα προγράμματα επιβράβευσης επηρεάζουν τις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών».

Σύμφωνα με την έρευνα, τα προγράμματα επιβράβευσης παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή διείσδυση, αφού ο μέσος καταναλωτής έχει στο πορτοφόλι του 8,3 τέτοια προγράμματα επιβράβευσης από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, πρωτίστως των σούπερ μάρκετ.

Επίσης, κατά το 80% οι καταναλωτές κάνουν συστηματική χρήση τους και κατά το 60% επιλέγουν συχνότερα για τις αγορές τους εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

Μόλις κατά το 6% παραμένουν ανεπηρέαστοι από την ύπαρξη προγραμμάτων. Στον αντίποδα, ένα 10% των πελατών αγοράζουν αποκλειστικά από εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

σελφ σερβις (T. 477)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION